Oppskrift på pannekaker

Hvorfor leser du denne artikkelen? Antagelig fordi overskriften lovte deg et svar på det du lurte på. Mange av dine lesere finner deg ved å bruke søkemotorer. Pass på at du tilpasser tittelen til det formålet. Ønsker du deg en oppskrift på pannekaker søker du på ”Oppskrift på pannekaker” ikke ”Hverdagsmat – enkel og flat”. På web lar vi oss ikke imponere av bredt vokabular eller artistiske ordspill. Vær enkel og poengtert.

Bruk lesernes ord. Så enkelt og så vanskelig er det. Det største problemet på web er å bli funnet. Dette handler om søkemotoroptimalisering. Før du skriver din artikkel, sett deg ned og tenk nøye gjennom hvilke
søkeord dine potensielle lesere kommer til å bruke. Flett disse ordene inn i artikkelen din så elegant som mulig. Husk at søkemotorer er smarte og skjønner når du prøver å bløffe dem. Når du velger nøkkelord må du være ærlig mot innholdet.

Et svar på det du lurte på. Mange av dine lesere finner deg ved å bruke søkemotorer. Pass på at du tilpasser tittelen til det formålet. Ønsker du deg en oppskrift på pannekaker søker du på ”Oppskrift på pannekaker” ikke ”Hverdagsmat – enkel og flat”. På web lar vi oss ikke imponere av bredt vokabular eller artistiske ordspill. Vær enkel og poengtert.

Lesernes ord er så enkelt og så vanskelig er det. Det største problemet på web er å bli funnet. Dette handler om søkemotoroptimalisering. Før du skriver din artikkel, sett deg ned og tenk nøye gjennom hvilke søkeord dine potensielle lesere kommer til å bruke. Flett disse ordene inn i artikkelen din så elegant som mulig. Husk at søkemotorer er smarte og skjønner når du prøver å bløffe dem. Når du velger nøkkelord må du være ærlig mot innholdet.